Username *
Password *
Remember Me
Super User

Super User

Owner Alkhudhri.com | kedaitopup1malaysia.blogspot.my | maribeli.com.my

TOPUP GIVEAWAY KEMBALI LAGI!

Syarat Syarat Penyertaan :

  1. Terbuka kepada Warganegara Malaysia SAHAJA.
  2. Klik Link ni --> https://www.facebook.com/alkhudhri/posts/1484678438236144
  3. Hanya Like Post tersebut dan taip Done di bahagian komen untuk melayakkan anda mendapat 1 penyertaan TOPUP GIVEAWAY ni. Nama anda akan disenaraikan di dalam senarai undian.
  4. Tarikh dibuka sekarang sehingga 23 November 2017 11:59PM.
  5. Undian akan dibuat pada 24 November 2017 dan pemenang akan dimaklumkan.
  6. Seorang Pemenang untuk Satu Hadiah.

Tambahan Syarat (Tidak Wajib) :

Untuk mendapatkan lebih penyertaan (Nama anda akan disenarai lebih daripada 1 dalam senarai undian), anda boleh ikuti langkah berikut :

  1. Like FB Page @Alkhudhri (+1 Penyertaan)
  2. Follow instagram @Alkhudhrinet (+1 Penyertaan)
  3. Buat satu entri bertajuk "TOPUP GIVEAWAY By Alkhudhri" dan tinggalkan link anda di kotak ruangan komen dalam entri ini sahaja (+2 Penyertaan)

Senarai Hadiah :

  • Topup RM30 x 2 Orang
  • Topup RM10 x 4 Orang

Tarikh Penyertaan :

Sekarang Sehingga 23 November 2017 11:59PM

Jemput join dan selamat berjaya! :-)

Khas untuk anda yang mahu berniaga di Facebook!

KETAHUI BAGAIMANA ANDA BOLEH MELONJAKKAN JUALAN PRODUK ANDA DI FACEBOOK FANPAGE, DENGAN HANYA 8 LANGKAH!

Rahsia Tingkatkan Likes & Tingkatkan Jualan di Facebook Fanpage!.

Pada tahun 2017, sudah terdapat hampir 2 billion manusia di seluruh dunia yang menggunakan facebook! Manakala pengguna facebook di Malaysia pula, ianya kini sudah mencecah lebih dari 20 juta pengguna! Di mana, sebilangan besar penggunanya ialah mereka yang berumur 25 hingga 34 tahun.

Golongan ini adalah merupakan golongan yang mempunyai kuasa membeli yang sangat kuat! Mereka kebanyakkan sudah bekerja dan sudah mempunyai wang & akaun bank sendiri untuk berbelanja.

Jadi, adalah amat rugi jika anda tidak memasarkan produk anda menggunakan facebook!

POTENSI BESAR... TETAPI...

Walaupun di facebook terdapat pengguna yang sangat besar yang boleh anda sasarkan untuk menjual produk anda. Namun, secara realitinya, ramai yang masih gagal untuk memanfaatkan peluang tersebut. Ramai yang masih terpinga-pinga dan keliru tentang cara menggunakan facebook fanpage dengan berkesan untuk melonjakkan jualan mereka.

Antara masalah-masalah yang sering dihadapi adalah seperti..

  • TAK TAHU nak bina fanpage yang terbaik dan kelihatan profesional
  • TAK TAHU nak kumpul dan naikkan jumlah like agar fanpage nampak berkredibiliti
  • TAK TAHU nak buat post yang dapat menarik minat orang untuk membeli!
  • TAK TAHU cara buat iklan yang betul untuk mendapatan jualan dengan pantas!
  • TAK TAHU cara nak berinteraksi dan close sale dengan mudah apabila sudah ada prospek yang berminat dengan produk yang dijual!

Berikut adalah 8 langkah yang telah saya susun untuk melonjakkan jualan produk menggunakan facebook fanpage!

LANGKAH 1 : PRODUK - NAK JUAL APA?

LANGKAH 2 : PELANGGAN - NAK JUAL KEPADA SIAPA?

LANGKAH 3 : CARA BINA FANPAGE!

LANGKAH 4 : JANA LIKES

LANGKAH 5 : POST & ENGAGEMENT!

LANGKAH 6 : XXXXXX XXXXXX (Langkah Rahsia. Naikkan Like antara 10-100X ganda dari jumlah like sedia ada)

LANGKAH 7 : IKLAN & LETUP!

LANGKAH 8 : CONTACT, CLOSE & SHIP!

 

Itulah 8 langkah yang saya lakukan di dalam melonjakkan jualan saya dengan menggunakan facebook fanpage. Kesemua 8 langkah tersebut telah saya tuliskan secara terperinci dan jadikan ia sebuah ebook yang lengkap dengan harga RM50 SAHAJA.

tempah

 

OPSS!... SEKEJAP! SAYA ADA 3 BONUS EKSKLUSIF NAK BERI!

Jika anda lakukan tempahan sekarang, saya akan berikan anda 3 ebook tambahan secara PERCUMA! Ianya akan membantu anda faham lebih mendalam tentang strategi pemasaran di facebook. Berikut adalah bonus-bonus yang akan diberikan secara PERCUMA kepada anda ...

  • BONUS #1 - TEKNIK CLOSE SALE PANTAS DENGAN WHATSAPP

  • BONUS #2 - CUSTOMER AVATAR - TEKNIK HEADSHOT PELANGGAN

  • BONUS #3 - KAJIAN KES - RM0.03 PER LIKES!

 

Penulis :

Nigel Ong

Baru balik kerja? Sibuk kan nak cari duit untuk bayar rumah, kereta dan macam-macam lagi? Ye la, saham dunia kena cari, bukan jatuh dari langit! Tapi, saham akhirat macam mana pulak? Dengan solat, sedekah, zakat, puasa semua tu korang yakin cukup ke pahala nak di bawa ke akhirat nanti?

Haa, kali ni admin nak share perkara-perkara yang boleh dilakukan untuk dapat pahala ‘extra’ di akhirat kelak. Senang je untuk korang semua amalkan!

1. Menyampaikan ilmu yang bermanfaat

Jika kita menyampaikan ilmu yang diperolehi kepada orang lain, ilmu itu berguna kepada mereka dan jika mereka mengamalkan ilmu tu, kita akan dapat pahala sehingga kita mati. Senang je tau nak collect pahala ni sebenarnya. Yang penting kena ikhlas dengan semua perkara yang dilakukan termasuklah menuntut dan tidak lokek memberi ilmu kepada orang lain. Saling tolong-menolong itu kan bagus!

2. Anak soleh dan solehah

Bila kita ada anak yang soleh dan solehah, insya-Allah anak-anak kita akan sentiasa mendoakan kita dan menjaga silaturahim dengan keluarga. Perkara ini juga adalah salah satu kunci untuk mendapatkan pahala dan saham extra untuk di bawa ke akhirat kelak tau. Jadi, didiklah anak kita sebaik mungkin, insya-Allah pahala kita akan melimpah ruah nanti!

3. Bersedekah – tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima

Antara sedekah yang korang boleh mula buat hari ini adalah sedekah senyuman, menyelesaikan masalah orang lain, membuang atau mengalihkan sesuatu yang telah menghalang laluan dan sebagainya. Sebab sedekah bukanlah semata-mata wang atau harta ye. Perbuatan yang baik juga dikira sebagai sedekah.

Oh ya, sedekah jariah pula dapat memberi pahala berterusan walaupun setelah seseorang itu meninggal dunia, contohnya amalan BERWAKAF.

Solat sunat dhuha adalah salah satu daripada amalan solat-solat sunat yang digalakkan untuk dilakukan. Ianya dipanggil solat dhuha kerana waktu untuk melakukan solat ini dikhususkan untuk dikerjakan pada waktu dhuha sahaja.

Daripada Abu Dzar R.A., Rasulullah SAW bersabda:

“Hendaklah masing-masing di antara kamu setiap pagi bersedekah untuk setiap ruas tulang badanmu. Maka tiap kali bacaan tasbih adalah sedekah, setiap tahmid adalah sedekah, setiap tahlil adalah sedekah, dan setiap takbir adalah sedekah. Menyuruh kebaikan adalah sedekah, mencegah keburukan juga adalah sedekah. Dan sebagai ganti daripada itu semua, cukuplah mengamalkan dua rakaat solat Dhuha.”

- Hadith riwayat Ahmad, Muslim dan Abu Daud

Waktu Solat Dhuha

Pengiraan waktu dhuha mengikut kaedah astronomi adalah berdasarkan formula waktu Syuruk ditambah 1/3 perbezaan di antara waktu Syuruk dan waktu Subuh. Secara amnya, waktu dhuha akan bermula 28 minit selepas waktu Syuruk dan berakhir sejurus selepas masuknya waktu Zohor. Namun begitu, para ulama’ mengatakan bahawa waktu yang terbaik untuk mengerjakan solat dhuha adalah di dalam lingkungan jam 9:30 pagi.

 

Cara Solat Sunat Dhuha

 

Jumlah Rakaat

Solat sunat dhuha perlu dilakukan sebanyak 2 rakaat untuk setiap kali solat, dan ianya boleh dilakukan sehingga 6 kali solat (jumlah 12 rakaat) setiap hari.

 

Niat Solat Dhuha

Niat solat dhuha adalah seperti berikut:

Niat solat dhuha

Maksud: Sahaja aku solat sunat dhuha 2 rakaat kerana Allah ta’ala.

 

Bacaan Surah Di Dalam Solat

Tiada penetapan khas untuk pembacaan surah bagi solat ini. Namun begitu, pembacaan surah-surah tersebut amatlah digalakkan:

Rakaat Pertama | Surah As-Shams

surah as-shams

Rakaat Kedua | Surah Dhuha

surah ad-dhuha

Sekiranya anda ingin melakukan lebih daripada 2 rakaat, adalah disarankan untuk membaca Surah As-Shams & Surah Dhuha untuk 2 rakaat pertama, diikuti dengan Surah Al-Kafirun & Surah Al-Ikhlas untuk rakaat-rakaat seterusnya.

 

Bacaan Lain Di Dalam Solat & Bacaan Ketika Sujud

Bacaan-bacaan lain di dalam solat adalah sama seperti solat biasa. Namun begitu, sewaktu anda melakukan sujud terakhir, setelah selesai membacakan tasbih sujud biasa, sebelum duduk untuk tahiyat akhir, bacalah doa ini sebanyak 3 kali:

bacaan dalam sujud solat dhuha

Maksudnya: Berikanlah kepadaku, wahai Tuhan yang maha memberi akan ilmu dan hikmah dan murahanlah rezeki kepadaku, wahai Tuhan yang maha pemberi rezeki. Jadikanlah ia mudah bagiku.

 

Doa Selepas Solat Sunat Dhuha

Berikut adalah bacaan doa selepas solat dhuha:

doa solat dhuha

Maksudnya: Ya Allah, bahawasanya waktu dhuha itu waktu dhuhaMu, kecantikan ialah kecantikanMu, keindahan ialah keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu, dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di atas langit, turunkanlah. Jika ada di dalam bumi, keluarkanlah. Jika sukar, mudahkanlah. Jika haram, sucikanlah. Jika masih jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, keagungan. keindahan, kekuatan, dan kekuasaanMu, limpahkanlah kepadaku segala yang telah Engkau limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh.

 

Fadhilat Dan Kelebihan Solat Dhuha

Banyak sekali keajaiban dan hikmah yang akan dirasai seseorang ketika melakukan solat sunat dhuha, apatah lagi jika dilakukan secara berterusan dan penuh kesabaran tinggi serta hanya mengharap keredaan Allah SWT. Antara fadhilat dan kelebihan solat sunat dhuha :

  1. Amalan Berbentuk Sedekah
    Bagi setiap anggota sendi serta ruas-ruas tulang perlu mengeluarkan sedekah bagi menunjukkan ketaatan kita kepada Allah SWT. Justeru itu solat dhuha adalah amalan yang dapat menunaikan tanggungjawab tersebut. 

  2. Rezeki
    Antara manfaat dan keajaiban solat sunat dhuha ialah dijauhkan daripada kemiskinan. Allah memberi rezeki yang cukup sepanjang siang hari. Bagi mereka yang mengerjakan solat dhuha Allah SWT sentiasa mencukupkan segala keperluan seseorang sepanjang siang hari. Semua ini bukan khayalan, kerana sudah ramai orang melakukannya dan mampu merasakan hikmah yang besar dalam kehidupannya.

    Daripada Nu’aim bin Hammar, dia berkata: Saya pernah mendengar Rasulullah SAW bersabda Allah Azza Wa Jalla berfirman: Maksudnya:
    Wahai anak Adam, janganlah engkau sampai tertinggal untuk mengerjakan solat empat rakaat pada permulaan siang (waktu Dhuha), nescaya Aku akan memberi kecukupan kepadamu sampai akhir siang. (Hadith Riwayat Imam Abu Dawud dalam Sunannya, Kitab al-Sholaah, no: 1097)
  3. Mendapat Pahala Sebagaimana Mengerjakan Haji Dan Umrah
    Bagi mereka yang mengerjakan solat Subuh secara berjemaah lalu tetap berada dalam masjid dengan berzikir kepada Allah dan mengerjakan solat Dhuha pada awal terbitnya matahari maka dia mendapat pahala seperti mengerjakan haji dan umrah.

  4. Menghapuskan Dosa
    Solat sunat Dhuha juga dapat menghapuskan dosa. Rasulullah SAW bersabda:
    “Sesiapa yang masih berdiam diri di masjid atau tempat solatnya setelah solat Subuh kerana melakukan iktikaf, berzikir, dan melakukan dua rakaat solat Dhuha disertai tidak berkata sesuatu kecuali kebaikan, maka dosanya akan diampuni meskipun banyaknya melebihi buih di lautan.” (Riwayat Abu Daud)

    Antara lain solat Dhuha juga dapat menghindarkan diri daripada azab api neraka di hari Kiamat. Bagi orang yang menjadikan solat sunat Dhuha sebagai rutin hariannya, maka Allah akan membalasnya dengan balasan syurga. Rasulullah SAW bersabda:
    “Di dalam syurga terdapat pintu yang bernama bab Ad Dhuha (Pintu Dhuha), dan pada Hari Kiamat nanti, ada orang yang memanggil di mana orang yang sentiasa menunaikan solat Dhuha? Ini pintu kamu, masuklah dengan kasih sayang Allah.”

Kesimpulan

Justeru amat rugi orang yang dengan sengaja meninggalkan solat sunat Dhuha, padahal mereka sebenarnya mampu dan ada masa untuk melaksanakannya kerana mereka yang menunaikan solat sunat Dhuha akan mendapat balasan dan keuntungan amat besar. Berusaha semoga kita tetap melakukan ibadat sunat ini.

SUMBER : JAKIM, Masjid WP, Albakriah wordpress & Shafiqolbu

Assalamualaikum #Qberian dan semua Sahabat FB.

Lewat petang semalam saya telah pun melawat Kak Na (Rohana binti Mohd Nor) Koop/Dobi MRSM Kuala Berang. Solat hajat dan doa selamat telah diadakan di Surau An-Nur, Kg. Pauh semalam. Malam ini insyaAllah akan dibuat di Masjid Kg. Pauh. Kak Na sedang diuji Allah dengan penyakit Kanser Payudara dan dijadualkan menjalani pembedahan masektomi pada Rabu, 11 Oktober ini di Hospital Sultanah Nur Zahirah, Kuala Terengganu. Admit pada 10 Oktober.

Saya tak sampai hati nak tanya stage berapa. Cuma yang boleh saya khabarkan di sini, sebelah kiri mengeras keseluruhan. Sebelah kanan juga ada ketulan. Sakitnya melarat ke tulang pinggul dan kaki. Berat badan turun. Kak Na guna bantuan walker untuk bergerak untuk ke tandas. Selebihnya berbaring. Buat pengetahuan sahabat-sahabat, Kak Na telah berhenti kerja bulan Ogos lepas kerana keadaan kesihatan tidak mengizinkan. Selama ini hujan atau panas, jam 1 tengahari Kak Na pasti pulang ke rumah untuk sediakan makan tengahari Mak yang uzur dan hilang penglihatan.

Sesiapa saja alumni #Qber pasti ada sikit sebanyak kenangan bersama Kak Na yang sangat baik melayan, berkongsi makanan, malah ada yang menganggap Kak Na sebagai mak angkat. Prihatinnya Kak Na kepada pelajar, sehinggakan ketika bertugas di dewan makan Kak Na tahu siapa yang suka kepak ayam, siapa suka peha, bahagian tulang belakang. Pendek kata Kak Na tahu kegemaran masing-masing.

"Kak Na pegang pesan Haji Rozali (pengetua dulu), kalau tak ada pelajar-pelajar ni, tak adalah (peluang pekerjaan) kita. Buatlah sebaik mungkin kerja ni"

Dengan kalimah BismiLlah, saya buka kutipan amal ini untuk kita sama-sama hulurkan sedikit sumbangan bagi membantu kos langsung / tak langsung sepanjang rawatan dan sara hidup Kak Na. Segala bentuk sumbangan boleh dibuat ke akaun berikut:

ANISAH BINTI MOHD NOR (adik Kak Na)
AKAUN MAYBANK 163037165560

Kutipan amal ini khusus sehingga 31 OKTOBER 2017 dahulu. Mohon masukkan reference: MRSMQBER @ KAKNAMRSMQBER untuk memudahkan pemilik akaun membuat 'clarification' dengan pihak bank.

Segala pertanyaan boleh terus hubungi / whatsapp saya (Faizah) di talian 013-7772454. Sama2 kita doakan Kak Na berada dalam keadaan tenang, bersemangat dan kesihatannya kembali pulih seperti biasa. Besar atau kecil sumbangan, pasti ditimbang amal. Allah lah sebaik-baik pemberi balasan.

Moga Allah redha.
Nurul FAIZAH binti Jusoh
Qberian Batch 99/00
Mohon share, tag, sebarkan kepada sahabat-sahabat kita.
#kaknamrsmqber

kak na mrsm qber

Sumber : https://www.facebook.com/faiz.faiza1/posts/10214492166236717

“Taknak melabur dari dulu, kalau tak duit korang dah banyak macam aku. Boleh beli rumah, kereta”

Tu lah korang, bila nampak duit orang lain banyak, belanja sana sini terus buruk sangka kata orang tu main nombor, pinjam ‘ah long’ dan macam-macam lagi. Padahal, taraf gaji korang sama je. Tapi, kenapa diorang macam ‘kaya cepat’? Rasanya baru kerja beberapa tahun? Haa, jawapannya dengan melabur lah!

Korang tau tak melabur pada abad ke-21 sekarang ni tak kira umur? Seawal umur 18 tahun, sesiapa pun boleh melabur walaupun sikit, lama-lama jadi bukit. Jangan fikir melabur satu bebanan tapi ada manfaat contohnya meningkatkan tahap kewangan kepada lebih stabil. Nak tau apa lagi kebaikan pelaburan? Jom kita check out 5 sebab-sebab ni!

1. Boleh travel dengan hasil dividen dari pelaburan! Jimat duit korang!

Waktu ni paling sesuai untuk ‘pleasure‘ diri korang tu. Bila dah melabur banyak, mesti dividen terkumpul pun menggunung! Wah! Apa kata guna hasil dividen tu sikit untuk pergi bercuti bagi menenangkan fikiran tanpa usik duit sedia ada korang. Gunakan hasil dividen buat beli tiket, makan, tempat tinggal dan macam-macam lagi. Lagi untung kalau dividen korang banyak, boleh cover satu family! Syoknya!

2. Buat pelaburan bijak, cukup duit boleh kahwin!

Lately ramai netizen share tips kumpul duit cepat untuk kegunaan kahwin. Rata-ratanya dengan cara melabur. See! Sekarang korang nampak kan melabur bukan satu perkara baru? Dengan melabur, korang boleh jana duit dengan cepat dan banyak. Makin jadi trend kot!

Ajak bakal isteri atau suami korang melabur sekali, dapat jimat banyak untuk belanja perkahwinan dan paling best tak pakai duit mak bapak! Silap haribulan, boleh cover hampir semua perbelanjaan, kan jimat tu!

3. Untuk kegunaan kecemasan. Siapa tahu kan?

Takde siapa boleh agak apa akan jadi pada masa depan kan? Tiba-tiba korang sesak duit, banyak masalah, lepastu kena berhenti kerja, anak sakit dan macam-macam lagi. Pening kepala bila semua tu nak pakai duit…

Tapi, kalau korang melabur sejak beberapa tahun dulu, confirm dah banyak simpanan korang dan dividen pun makin naik. Boleh guna duit-duit tu bila waktu kecemasan macam ni! Jadi, start melabur sekarang!

4. Demi masa depan anda dan orang tersayang!

Berbalik kepada niat, pastikan korang tetapkan niat melabur tu untuk apa sebenarnya. Sama ada untuk beli rumah, kahwin, simpanan dan kegunaan masa depan korang atau yang tersayang. Agak-agak korang atau anak nak sambung belajar, boleh guna hasil simpanan dan dividen. Takde la meminjam duit orang!

Kalau korang tak keluarkan simpanan dan dividen sampai tua, mesti dah terkumpul banyak. Boleh pakai waktu korang dah tua dan bersara nanti. Siapa nak bagi korang duit bila dah tak kerja? Jadi, manfaatkan pelaburan korang sebaiknya!

5. Kawal nafsu berbelanja korang. Kalau tidak, tiap minggu shopping!

Bila melabur awal, secara tak langsung korang boleh mengawal tabiat berbelanja supaya lebih berdisiplin dan tidak menghabiskan duit gaji di awal bulan. Sebab apa, korang akan fokus bajet dan mula memotong kos bila perlu je. Bila dah ada komitmen, bajet shopping korang tu boleh ditukar kepada pelaburan. Hasilnya, korang akan dapat lebih duit dengan menyimpan!

[ Sumber 8Share ]

Apabila membeli-belah secara online melalui laman web e-dagang seperti Lazada, Lelong, eBay dan sebagainya, banyak cara jimat belanja yang boleh dilakukan untuk mengurangkan jumlah wang keluar. Caranya, dengan membeli-belah ketika adanya kempen tawaran diskaun, menggunakan kod/kupon/baucer potongan harga dan mendapatkan pulangan balik tunai (cashback) apabila berbelanja.

Kebiasaanya, kempen tawaran diskaun diadakan sempena jualan akhir tahun (Year End Sale), musim-musim perayaan, MyCyberSale dan lain-lain. Untuk mendapatkan potongan harga menerusi kod atau kupon atau baucer khas pula, anda perlu melanggan atau subscribe newsletter laman-laman web e-dagang kerana mereka akan sentiasa emelkan tawaran mereka yang boleh digunakan apabila membeli-belah nanti. Anda juga boleh mendapatkan kupon-kupon tersebut daripada laman web seperti Groupon, LivingSocial dan Qoo10.

Untuk mendapatkan pulangan balik tunai atas setiap pembelian, anda boleh menggunakan ShopBack.

Cara jimat belanja dengan ShopBack

Dengan adanya ShopBack, anda berpeluang untuk mendapatkan pulangan balik tunai atas setiap barang yang dibeli melalui laman-laman web e-dagang tertentu. Malah, kalau ada tawaran diskaun pun, pulangan tunai tetap boleh diperoleh melalui ShopBack

Bagaimana nak dapatkan pulangan tunai dengan ShopBack?

Mudah sahaja.

Hanya perlu pergi dahulu ke laman web ShopBack, pilih ‘kedai’ yang nak dituju untuk membeli-belah, dan beli-belah seperti biasa.

Selepas pembelian dilakukan dan disahkan, pihak ShopBack akan mengira jumlah pulangan tunai yang layak diperoleh, dan akan dimasukkan ke akaun ShopBack anda selepas beberapa hari.

Selepas mencapai nilai minimum RM10, pulangan tunai tersebut boleh ditebus.

Sifirnya mudah, tawaran diskaun + pulangan tunai = penjimatan berganda

Cepat-cepat daftar dengan ShopBack di sini!

Pendaftaran adalah percuma malah berpeluang mendapat RM10 yang akan terus dimasukkan ke dalam akaun sendiri.

Jom daftar terus di pautan ini: https://www.shopback.my/

Nak Buat Bisnes & Nak Cari Duit Lebih! Tapi Masih Tak Tahu Nak Buat Bisnes Apa?

Mari Saya Tunjukkan Anda Bagaimana Saya Menjana RM7k Sebulan Dengan Hanya Menjual Air Sahaja!

Apa Yang Di Bongkarkan Dalam Ebook Ini?

  1. Cara Mohon Tapak Niaga
  2. Tips Memilih Lokasi Bazar
  3. Peralatan Serta Kelengkapan
  4. Persediaan dan Pengurusan Masa Berniaga
  5. Resepi Lapan Jus Best Seller
  6. Rahsia Sulit Jus Yang Laris
  7. Case Study - Bagaimana Saya Jana RM7K Sebulan Dengan Bisnes Air

Harga : RM60

Penulis : 

Mizan Sulaiman
017-8471972
The Real Usahawan Bazar Ramadhan!